Pitkästä aikaa pääsin taas tekemään kakkuja ja sitten olikin kaksi kakkua samalle päivälle. Tämän kakun saaja toivoi merirosvoaihetta ja kakusta piti myös saada kaksiosainen, jotta syötävää riittäisi myös seuraavan päivän vieraille. Niinpä sitten keksin tehdä merirosvolaivan, joka suuntaa autiolle saarelle etsimään aarretta.

Laivan tein 7 munan pyöreästä kakkupohjasta, jonka täytin ja halkaisin keskeltä puoliksi ja käänsin pystyyn vierekkäin.

Saaren tein yhdestä 3 munan kääretorttupohjasta keskikokoiseen lasikulhoon. 

Molempien kakkujen sisällä on mango-passiontäyte johon laitoin:

Blå Band mango-passionmoussea ohjeen mukaan

Flora Vispiä

mangoa

Laivan ja saaren päällystin Blå Bandin suklaamoussella, johon sekoitin myös Flora Vispiä. Tarkoituksenani oli tehdä laivan kansi ruskeasta sokerikuorrutteesta, jonka luulin ostaneeni, mutta en löytänyt sitä mistään, niin en sitten varmaan ollutkaan ostanut sitä. 

Mastot ovat suklaakeksirullia ja purjeet pieniä maissitortilloja. Kirjaimet on sokerikuorrutteesta, johon laitoin vähän kultaan vivahtavaa efektitomua. Vesi on siniseksi värjättyä Flora Vispiä.

Lahjaksi ostimme Legon merirosvoaiheisen paketin ja sieltä otin laivaan merirosvot ja papukaijan. Sankari sai sitten kakun päältä osan lahjasta ja pikkuosat paketissa :)

Saarelle piti tulla hieno palmu, mutta tämä palmu oli kyllä todella autiosaaren kuumuuden kuivattama eikä oikein näykään kuvassa, kun se piti laittaa nojaamaan saarta vasten. Aarrearkku kyllä onnistui ihan kivasti ja sieltä tietenkin löytyi kultarahoja ja koruja. Hiekka on keksinmurua.

Paljon onnea jo 7-vuotiaalle Teemulle ja mukavia synttäreitä