Käytiin ensimmäisen kerran tänä kesänä mansikkapellolla ja tottahan toki piti tehdä mansikkakakku! Samalla harjoittelin tähän kakkuun erilaisia pursotuksia. Täytekin pääsi koemaistatukseen ensi viikonlopun ristiäiskakkua varten. Hyvää oli vaikka kyllä teen joitain muutoksia ristiäiskakkua ajatellen.
Pohja oli 4 munasta ja väliin laitoin:
n. 2,5 dl Flora Vispiä
n. 1/2 prk sitruunarahkaa
tomusokeria
viipaloituja tuoreita mansikoita
Kostutin Pommacilla
Pursotukset Flora Vispiä
Kuvan kakusta muistin ottaa vasta, kun ensimmäiset palat oli jo leikattu :)
Kiitos Suskille ja Ollille mukavasta kakkuillasta!
Lähden välillä lämmittelemään Milanoon mieheni kanssa ja kakkun tekoon palaan jälleen ensi viikonloppuna ristiäiskakun merkeissä
Kommentit