Siskoni pyysi tekemään tuttavansa tupaantuliaisiin lahjaksi tissikakkua Pullahiiren tapaan. Kakusta piti tehdä ainakin kahdellekymmenelle syöjälle ja väliin haluttiin jälleen mango-passiontäytettä.

Tein pohjan suorakaiteen malliseen irtoreunaan niin isona kuin pellille mahtui. Taikina oli 12 munan taikina. Kostutin Pommacilla. Tissit kasasin osasta kakkua Mariskooleihin ja aika hyvä kuppikoko minusta niistä tuli.

Täytteeseen tuli:

3 pss   Blå Bandin mango-passionmoussea ohjeen mukaan

n. 5 dl  vispikermaa

n.1 dl   maitorahkaa

1 prk    mangoa

tomusokeria

Ihoon laitoin 500 g luonnonvalkoista sokerikuorrutetta ja kaksi pötköä valkoista marsipaania. Värjäsin massaa Ivory värillä. Tuli vähän talvi-iho nyt tähän kakkuun. Ihon alle tein sokericremen, johon laitoin:

250 g  margariinia

1 pkt    tomusokeria

2 rkl     Pommacia

1 rkl     vanilijasokeria

Vatkaa margariini vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää puolet siivilöidystä tomusokerista.

Vatkaa voimakkaasti. 

Lisää neste, vanilijasokeri ja loput siivilöidyt tomusokerit.

Vatkaa tasaiseksi.

Ihon sain yhtenä kappaleena mielestäni tosi siististi. Sen laitettuani vaan muistin, että nännithän unohtui! No seuraaviin tisseihin sitten .

Alusvaatteista halusin vähän korsettityyppiset. Värjäsin 500 g vaaleanpunaista sokerikuorrutetta Rose värillä (kuvassa väri vähän vääristyy, kun oikeasti oli pinkimpi, kuvaaja ei osaa käyttää kameraa). Mustat osat tein ruskeasta sokerikuorruteesta, jota värjäsin mustalla värillä, mutta ei meinannut millään tulla mustaa, meni väriä tosi paljon. Ruskea sokerikuorrute oli kyllä miellyttävää käsiteltävää. Lopuksi laitoin pinkkiin pintaan efektikimalletta ja sokerihelmiä reunaan koristeeksi.

Tämä oli kyllä mukava kakku tehdä ja ideat alkoivat taas pulppuamaan ehkä tulevia tissikakkuja varten