Käytiin ensimmäisen kerran tänä kesänä mansikkapellolla ja tottahan toki piti tehdä mansikkakakku! Samalla harjoittelin tähän kakkuun erilaisia pursotuksia. Täytekin pääsi koemaistatukseen ensi viikonlopun ristiäiskakkua varten. Hyvää oli vaikka kyllä teen joitain muutoksia ristiäiskakkua ajatellen. 

Pohja oli 4 munasta ja väliin laitoin:

n. 2,5 dl Flora Vispiä

n. 1/2 prk sitruunarahkaa

tomusokeria

viipaloituja tuoreita mansikoita

Kostutin Pommacilla

Pursotukset Flora Vispiä

1246827005_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan kakusta muistin ottaa vasta, kun ensimmäiset palat oli jo leikattu :)

Kiitos Suskille ja Ollille mukavasta kakkuillasta!

Lähden välillä lämmittelemään Milanoon mieheni kanssa ja kakkun tekoon palaan jälleen ensi viikonloppuna ristiäiskakun merkeissä Cool