Olin suunnitellut tekeväni sydämen mallisen kakun äitienpäiväksi. Edellistä prinsessakakkua tehdessä ensimmäinen versio meni plörinäksi ja niinpä veistelin sitten siitä sydämen mallisen kakun ja tein uuden prinsessakakun.

Tässä on siis samat täytteet, kuin siinä prinsessakakussakin. Päälle sekoitin luonnonvalkoista kaulintamassaa ja valkoista sokerikuorrutetta ja vielä vähän valkoista väriä. Rusetin tein kiireellä kokonaan sokerimassasta, koska se kuivuu niin nopeasti. Silloin kyllä näkyy pientä halkeiluakin. Minun mielestä se vähenee huomattavasti jos sokerimassaan sekoittaa myös marsipaania. Ihan nätti kakku tuli tästäkin vaikka rusetissa on kyllä pientä räpellyksen jälkeä!

1241985058_img-d41d8cd98f00b204e9800998e