Tässä siis sitten se toinen kakku, jonka kasasin irtoreunaan (reunoista tuli huomattavasti siistimmät, kun ei tarvinnut leivinpapereita). 

Tähän laitoin täytteeksi suunnilleen seuraavaa:

1 prk maidotonta Sunnuntaivispiä

1 prk laktoositonta maitorahkaa

1 prk kuningatartuorejuustoa

n. 300 g soseutettuja mansikoita

sokeria

vanilijasokeria

vajaa levy maitosuklaata

6 liivatelehteä mansikkatäytteeseen ja 2 liivatetta suklaatäytteeseen.

 

Tein siis niin, että ennen mansikoiden laittoa jaoin täytteen ja isompaan osaan lisäsin mansikat ja pienempään suklaan. Sitten laitoin vuokaan kääretorttupohjan päälle ensin mansikkatäytettä ja sitten suklaatäytteen ja päälle vielä loput mansikkatäytteet. Sitten yöksi jääkaappiin. Tästä kakusta tuli tasainen ja siisti ulkonäöllisesti. 

Sydän muotilla leikkasin "perhossuklaasta" sydämiä kakun koristeeksi. Vinkin otin Mansikkamäen blogista, kiitos! Sokerimassakukkia oli myös vielä jäljellä ja niitä laitoin kanssa koristeeksi.

Saapa nähdä miltä tämä sitten maistuu!

 

Illalla maistettiin pienen makuraadin kera ja tämä kakku oli aika miedon makuinen ja suklaan olisi pitänyt maistua voimakkaammin tai sitten sen olisi voinut jättää pois. Itse en niin välittänyt tuosta mansikan ja suklaan yhdistelmästä. Seuraavaksi korvaan suklaan suuremmalla määrällä mansikkaa, mansikan ystävä kun olen Silmänisku